Banddumper

En banddumper är en dumper med stora fördelar. Vi vet att det kan vara svårt att välja dumper och det är viktigt att det blir en som uppfyller alla krav. Banddumpers klarar av nästan all sorts terräng och är därför ofta ett bra val. De ger dig dessutom precis manövrering och enkel hantering. Om står du inför valet av dumper och känner dig tveksam bör du definitivt ta en titt på alternativet banddumper.

Låt oss på Big Stone Maskin hjälpa dig!

Vi konstruerar och säljer Big Stone Dumpervagnen som är ett kostnadseffektivt och bra komplement till ditt arbete.

Big Stone Maskin har sin verksamhet i Viskafors utanför Borås och har en gedigen erfarenhet av maskinredskap. Vi vägleder dig gärna till rätt maskin om du skulle känna dig osäker och vill få råd.

Tveka inte att kontakta oss för mer information! Du når oss enkelt på tel 033-29 40 40, 0708-38 27 52 eller på e-post info@bigstone.nu. Vi ser fram emot att höra av dig och hjälpa dig vidare!

Att använda banddumpers

Byggarbetsplatser ser naturligtvis väldigt olika ut och har nästan aldrig samma förutsättningar. Faktorer som exempelvis sluttningar och jord- eller lastmängd påverkar valet av dumper.

Banddumpers är kompakta maskiner som ger hög stabilitet vilket innebär att det är bekvämt och tryggt för dig när du kör. Söker du en maskin som klarar av kraftig lutning så är en banddumper det ultimata valet. Om du kompletterar med vår Big Stone Dumpervagn så maximerar du användningen även när underlaget är mjukt.

Den här sortens dumpers är utrustade med larvband och dessa förbättrar maskinernas viktfördelning. Tack vare den här smarta konstruktionen minskar risken för skador på känsliga ytor. Larvbanden har dessutom en stadig utformning vilket gör att det blir mindre slitage och att maskinen håller längre.

BanddumperNågra av banddumperns fördelar:

  • Kompakt maskin
  • Stabil
  • God viktfördelning
  • Minskad risk för skador på känsliga ytor
  • En hållbar maskin

Vill du veta mer om banddumpers och om hur vår Big Stone Dumpervagn kan förenkla din verksamhet? Hör gärna av dig till oss så besvarar vi dina frågor. Du kan även läsa mer här: Big Stone Dumpervagn

Välkommen att kontakta oss!

Big Stone Maskin

Rogslundsvägen 30,
SE-515 32 VISKAFORS

Telefon: +46 (0)33 29 40 40
Mobil: +46 (0)708 38 27 52
E-post: info@bigstone.nu